H-1
SABTU, 19 OKTOBER 2019

**************************************************

 Ludruk Marsudi Laras Surabaya
mempersembahkan

Pagelaran ludruk dengan lakon

" SUKETI "

Sabtu, 19 OKTOBER 2019
Pukul 19.00 WIB
Balai Budaya Surabaya (ex bioskop Mitra)
Komplek Balai Pemuda - Perpustakaan Kota Surabaya
Jl. Gubernur Suryo no 15 Surabaya





GRATIS...free....langsung masuk...gak mbayar
gak pakek syarat apalagi ketentuan

monggo yang mau ngajak pacar, saudara, teman, gebetan, pacarnya teman, gebetannya saudara, pacarnya saudara, saudaranya gebetan, saudaranya pacar.

Jomblo ?? Yo olehh Ndelokkk kok, gk usah WEDI


Gak usah Kuatir panggon sing panas utowo kotor, tak kandani  suroboyo wes gak usum panggonan koyok ngunu iku, iki lho panggonane intipen sek







Ya OPO ?

panggone koyok ndelok beskoppp
karo genda'an mu kan ?

Pacaran ndelok beskopp wes mainstream,
nek ndelok Ludruk ????

mangkane coba'en lak Uadeemmm Koyok Nak RUSIA


Ayo lestarikan budaya bangsa 
Salam Budaya
  





Peta by Google Maps